Aktuality

Pojďte spolu s námi objevovat svět fotovoltaiky. Na našem blogu se dozvíte informace o našich dodavatelích. Dále Vám postupně představujeme produkty, které máme v nabídce. V neposlední řadě máme pro fotovoltaické nadšence novinky jak z Česka, tak ze světa. Dočtete se u nás například, jakou životnost mají solární panely, jak se můžete podílet na pomoci klimatu a přírodě nebo proč se vyplatí investovat do pořízení solární baterie.  
23. 10. 2023

Energetický puls Prahy: V srdci Smart Energy Forum 2023

V srdci starobylé Prahy, v O2 Universum, se během dvou podzimních dnů otevřela brána budoucnosti. Město známé svými historickými památkami, se na chvíli stalo epicentrem technologické inovace.
13. 9. 2023

Smart Energy Forum? Budeme tam!

Praha se tento říjen stane epicentrem inovací v energetickém průmyslu. Nechte se inspirovat a objevte novinky v oblasti moderní energetiky na akci Smart Energy Forum, která se bude konat ve dnech 17.-18. října 2023 v komplexu O2 Universum.
24. 7. 2023

Sluneční Skok: Česko Na Cestě k Obnovitelné Energetice

V České republice zažíváme skutečnou solární revoluci. Počet fotovoltaických elektráren se od začátku roku 2022 více než zdvojnásobil a čísla stále rostou!
26. 6. 2023

Green Energy Trading na veletrhu Intersolar Europe!

Přečtěte si o naší nedávné návštěvě předního světového veletrhu solárního průmyslu, Intersolar Europe, který se konal v Mnichově.
3. 4. 2023

Dotace na FVE pro rodinné domy

V následujícím článku jsou uvedeny informace pro žadatele o dotace na fotovoltaické systémy pro rodinné domy, včetně výše podpory a druhů komponent.
29. 3. 2023

Certifikát AAA od společnosti Dun & Bradstreet: potvrzení vynikající finanční stability a kvality podnikání firmy Green Energy Trading

Jsme velmi hrdí na to, že jsme získali prestižní certifikát AAA od společnosti Dun & Bradstreet. Tento certifikát potvrzuje naši vynikající finanční stabilitu a kvalitu podnikání, což nám umožní dále posilovat naše vztahy se zákazníky a dalšími obchodními partnery.
27. 3. 2023

Novinky ve fotovoltaice: Co se děje v ČR?

Fotovoltaika v České republice zažívá obrovský rozvoj v posledních letech, a to díky technologickému pokroku, sníženým nákladům a zvýšenému zájmu o udržitelnou energii. V tomto článku se podíváme na nejnovější trendy a události ve fotovoltaice v ČR, které jsou aktuální v roce 2023.
23. 3. 2023

Proč investovat do fotovoltaiky ještě před létem?

Fotovoltaika je v posledních letech jedním z nejrychleji rostoucích odvětví obnovitelné energetiky. Stále více lidí se rozhoduje pro instalaci solárních panelů na svých domovech nebo firemních budovách. V tomto článku se zaměříme na důvody, proč je vhodné investovat do fotovoltaiky ještě před nástupem letních měsíců.