Aktuality

Pojďte spolu s námi objevovat svět fotovoltaiky. Na našem blogu se dozvíte informace o našich dodavatelích. Dále Vám postupně představujeme produkty, které máme v nabídce. V neposlední řadě máme pro fotovoltaické nadšence novinky jak z Česka, tak ze světa. Dočtete se u nás například, jakou životnost mají solární panely, jak se můžete podílet na pomoci klimatu a přírodě nebo proč se vyplatí investovat do pořízení solární baterie.  
14. 2. 2024

TOPCon technologie: výkon solárních panelů opět na vzestupu

Poznejte TOPCon, technologii zvyšující efektivitu a odolnost solárních panelů bez velkých investic.
8. 2. 2024

Nové podmínky programu Nová zelená úsporám

Aktualizace programu Nová zelená úsporám přináší řadu změn, které mají pozitivně ovlivnit přechod České republiky k udržitelnějším zdrojům energie.
22. 1. 2024

Veletrh obnovitelných zdrojů energie v EXPO PTAK WARSZAWA: Byli jsme tam!

V srdci Varšavy se na veletrhu v EXPO PTAK WARSZAWA sešla špička v oblasti obnovitelných zdrojů energie. Od inovativních fotovoltaických technologií až po revoluční bateriové systémy - veletrh byl skutečným svátkem technologického pokroku.
19. 12. 2023

Útoky Húsíů paralyzují tranzit přes Suezský průplav

Aktuální bezpečnostní krize v Rudém moři způsobená útoky jemenských pirátů vytváří významné překážky pro námořní dopravu, s dalekosáhlými důsledky pro globální dodavatelské řetězce, ceny energií a mezinárodní obchodní vztahy. Tato situace vyžaduje naléhavou pozornost a adaptaci ze strany námořních společností i výrobců energie.
20. 11. 2023

Lex OZE 2 a budoucnost energetických komunit

Jste připraveni na novou éru v energetice? Lex OZE II, nová novela energetického zákona, představuje zásadní změnu pro energetický sektor v České republice.
23. 10. 2023

Energetický puls Prahy: V srdci Smart Energy Forum 2023

V srdci starobylé Prahy, v O2 Universum, se během dvou podzimních dnů otevřela brána budoucnosti. Město známé svými historickými památkami, se na chvíli stalo epicentrem technologické inovace.
13. 9. 2023

Smart Energy Forum? Budeme tam!

Praha se tento říjen stane epicentrem inovací v energetickém průmyslu. Nechte se inspirovat a objevte novinky v oblasti moderní energetiky na akci Smart Energy Forum, která se bude konat ve dnech 17.-18. října 2023 v komplexu O2 Universum.
24. 7. 2023

Sluneční Skok: Česko Na Cestě k Obnovitelné Energetice

V České republice zažíváme skutečnou solární revoluci. Počet fotovoltaických elektráren se od začátku roku 2022 více než zdvojnásobil a čísla stále rostou!